Casete pe 4 directii

Caseta de plafon LG este o unitate interioara care este instalata pentru un anumit scop. Caseta pe 4 directii este folosita pentru scopuri comerciale. Aceasta poate fi instalata in diverse spatii precum: restaurante, hoteluri, birouri si sali de conferinţa. Aceasta unitate are un aspect frumos si este echipata cu multe optiuni. Este dotata cu patru fante pentru circularea aerului in toate directiile, fapt care asigura o racire si o incalzire uniforma pe suprafete mari.

Operare confortabila

Design fante imbunatatit

Designul fantelor va va pune la dispozitie o distributie mai buna atemperaturii, in care sa nu existe zone lipsite de curenti de aer.

Functionarea cu 4 fante independente

Comanda individuala a unghiului facut de fante va va ajuta sa satisfaceti atat persoanele care prefera jetul de aer direct, cat si pe cei carora le place cel indirect.

Controlul automat a unghiului pentru cele 4 fante

Fiecare fanta este controlata de un motor separat asigurandu-se astfel controlul independent al acestora si reglarea fluxului de aer in functie de preferinte.

Reglarea debitului de aer in functie de inaltimea plafonului

Intensitatea fluxului de aer poate fi reglataprinintermediulventilatorului unitatii interioare prevazut cu un algoritmde reglare in functie de inaltime. Acum algoritmul este functional pana la inaltimea de 4.2m.

Nivel de zgomot redus

  • Motorul BLDC ofera un nivel de zgomot redus prin utilizarea unui turbo-ventilator cu randament ridicat
  • Imbunatatire a designului fantelor si a fluxului de aer
  • Reducerea nivelului de zgomot datorita utilizarii turboventilatorului cu randament ridicat precum si datorita designului anti-vibratie si a motorului BLDC
  • Carcasa cu design imbunatatit

Programare saptamanala

Utilizatorul poate seta aparatul de aer conditionat sa functioneze timp de o saptamana, programand momentele de pornire si de oprire ale acestuia. Programarea saptamanala va functiona pana ce este anulata de catre utilizator. *Unitatea interioara este pornita la temperatura dorita, tastele pentru setarea temperaturii pot fi utilizate pentru a seta temperatura actuala sau a preseta temperatura. (Temperatura: 18ºC~30ºC) *Daca temperatura dorita nu este setata, aparatul de aer conditionat se va porni pe temperatura setata la operarea anterioara.

Instalare usoara

Panourile cu colturi detasabile

Designul panoului cu colturi detasabile face usoara reglarea dispozitivelor de suspendare si verificarea etanseitatii conductei de evacuare.

Montare simpla a panoului frontal

Printr-o usoara apasare panoul se ataseaza la corpul casetei, permitand instalatorului sa-si foloseasca ambele maini in mod liber.

Reducerea riscului de aparitie a petelor pe tavan

Noul design al fantelor reduce riscul aparitiei pe tavan a petelor cauzate de fluxul de aer

Grila mobila (Accesoriu: PTEGMO)

Curatarea filtrului este usoara prin ridicarea grilei pe verticala.

- Montare in interiorul corpului principal - Stabilirea automata a pozitiei pe orizontala - Fixare in patru puncte - Memorarea nivelului in functie de utilizare

Depozit Instarom
S.C. Instarom Instalatii Romania S.R.L.
Nr. ord. Reg. com./an: J40/22652/1992
Cod inregistrare fiscala: RO359153
Sediu: Bucuresti, str. Pascal Aristide, nr. 1, sector 3
Cod IBAN: RO68 BPOS 8100 2697 552 ROL 01
Banc Post sucursala Cosbuc.
Cod IBAN: RO59 TREZ 7005 069X XX00 2692
Trezoreria Municipiului Bucuresti
Adresa:
Str. Pascal Aristide, nr. 1, sector 3, Bucuresti
Tel/fax: 021-326.22.10, 021-326.22.20, 021-326.22.30
email: contact@instarom.ro